Kas Naujo?

Skautų naujienos

2024-04-23

TvaresniamPasauliui

Žemės dieną kviečiame švęsti ištisus metus!

Balandžio 22 diena, pirmą kartą paminėta dar prieš 54 metus, yra ypatinga mums ir visam skautų judėjimui. Ši diena skirta atkreipti dėmesį į gamtos ir mus supančios aplinkos svarbą, skatinti jaunimą pažinti ir globoti aplinką. o gal taip pakeist?

Skautas – gamtos draugas, o gamta – tai visas mus supantis pasaulis. Dar prieš mėnesį patvirtintoje LS veiklos strategijoje kartu su vadovais iš visos Lietuvos nusprendėme siekti tvarumo ir skatinti atsakomybę už aplinkątam, kad tvarūs ir atsakingi sprendimai taptų mūsų kasdienybės dalimi, Lietuvos skautija kviečia kiekvieną iš Jūsų jungtis į iniciatyvą #TvaresniamPasauliui. 

Nuo nuotykių iki sprendimų, nuo veiklų iki atmintinių, nuo iššūkių iki ženklelių, nuo diskusijų iki mokymų – štai kas laukia #TvaresniamPasauliui iniciatyvos dalyvių!

Kartu mes galime viską, o net ir mažiausi mūsų darbai, gali išaugti iki nuostabiausių sprendimų, skatinančių tvarų ir atsakingą žvilgsnį į mūsų veiklą ir aplinką.

#TvaresniamPasauliui iniciatyva skatiname kiekvieną Jūsų aktyviai įsitraukti ir kartu kurti gražesnį pasaulį! Nepamirškime pažado laikytis skautiškų priesakų ir įprasminkime draugystę su aplinka.

 

Visada Jūsų,

Pirmija.