Kas Naujo?

Skautų naujienos

Nuotrauka: Vainius Mirskis

2021-03-30

Žmogiškųjų išteklių skyriaus komanda ieško savanorių!

Žmogiškųjų išteklių skyriaus savanorių komanda ieško Tavęs!

Jei tau 16 metų ir daugiau, nori tobulėti ir augti Lietuvos skautijos nacionaliniame lygmenyje, kviečiame prisijungti prie mūsų komandos!

Norėdamas tapti mūsų komandos dalimi turi registruotis ir pasirinkti, kuri skyriaus sritis tau tinka labiausiai!

Savanorių registracijos forma

Galėsi, kaip savanoris, tobulėti šiose srityse:

  • Savanorių pritraukime ir integravime

Esi linkęs ieškoti neįprastų arba netgi genialiai paprastų sprendimų organizuojant ir siekiant pritraukti naujus žmones tam tikrose srityse? Nori ne tik, generuoti idėjas, bet ir jas įgyvendinti? O gal esi žingeidus ir turi tikslą išbandyti save naujoje srityje? Jei atsakei nors vieną kartą TAIP - prisijunk prie mūsų ir tapk komandos dalimi.

  • Informacijos rinkime

Mėgsti analizuoti, ieškoti atsakymų į įvairiausius klausimus? Nori išmėginti apklausų rengimo meną? Jei atsakei nors į vieną klausimą TAIP, prisijunk prie komandos mes laukėme būtent Tavęs!

  • Renginių organizavime vadovams

Mėgsti planuoti, bendrauti ir organizuoti? Visada svajojai pasimatuoti renginio organizatoriaus batus? Jei atsakymas nors į vieną klausimą yra TAIP, prisijunk prie komandos mes laukėme būtent Tavęs!

  • Mokymų organizavime

Manai, kad praktinis mokymasis ir žinios yra tobulėjimo pagrindas? Trokšti surengti savo vienetui mokymus ir nori išbandyti save mokymų organizatoriaus amplua? Jei atsakei nors vieną kartą TAIP, prisijunk prie komandos, mes laukėme būtent Tavęs!

Turi klausimų susijusių su savanoryste? Susisiek su skyriaus koordinatore ir kartu rasime visus atsakymus! El. p.: suaugusieji@skautai.lt arba tel. nr.: +370 684 24198

Mes laukiame tavęs!

Žmogiškųjų išteklių skyrius