Kas Naujo?

Skautų naujienos

Nuotrauka: Santa Kupča

2020-03-11

Baltijos šalių skautų stovykla 2022 m. ieško...

2022 -ųjų metų Lietuvos skautijos organizuojamai Baltijos šalių stovyklai reikia Tavęs!

Broli, sese, 2022 -ųjų metų Lietuvos skautijos organizuojamai Baltijos šalių stovyklai reikia Tavęs!

Baltijos šalių skautų organizacijoms šiuo metu priklauso virš 5,500  narių visame regione, kurie pasiekia net mažų miestelių ir kaimų gyventojus. Organizacijų vienetai organizuojasi kasmetines stovyklas savo regionuose ir kas trejus metus susirenka bendroje Baltijos šalių stovykloje. 2019 m. vasara ji įvyko Latvijoje, o 2022 m. stovyklos organizavimas - džiugi Lietuvos skautijos garbė ir pareiga. Lietuvos skautija ieško skautų lyderio arba lyderės, kuris (-i) norėtų būti 2022-ųjų metų Baltijos šalių stovyklos viršininku (-e)!

Jei skautavimas yra Tavo gyvenimo būdas, stovyklų organizavimas Tau seniai ne naujiena, turi įvairialypės organizacinės – idėjinės patirties darbinėje veikloje – Lietuvos skautijos Baltijos šalių stovyklai reikia Tavęs!   

Baltijos šalių stovyklos viršininko (-ės) atrankos kriterijai:

  • Organizacinė (vadybinė) patirtis;
  • Diplomatiškumas ir gebėjimas bendrauti su bet kokio amžiaus organizacijos nariais;
  • Bendravimas anglų kalba;
  • Ne trumpesnė kaip 10 metų skautavimo patirtis;
  • Buvimas LS nariu.  

Lietuvos skautijos taryba kviečia Tave dalyvauti pirmajame konkurso etape užpildant anketą iki 2020 gegužės 3 dienos. Anketą rasi čia: http://bit.ly/registracijaBJam

Taip, tai visų Baltijos šalių organizacijų skautų lūkestis ir iššūkis Tau, bet 2022 metais galėsi pasakyti: „Aš tai padariau“!

Taryba taip pat kviečia nominuoti Tavo manymu geriausią kandidatą į Baltijos šalių skautų stovyklos 2022 m. viršininkus! Nominuoti savo kandidatą iki gegužės 3 dienos gali čia ➡️ http://bit.ly/BJamRekomendacija .