Kas Naujo?

Skautų naujienos

2018-03-01

Registracija į TOT mokymus

Registracija į TOT mokymus

Kvietimas į TOT

 

Skelbiama registracija į TOT mokymus, vyksiančius kovo 24-25 dienomis Kaune, LS nacionalinėje būstinėje.

 

Ar pavadinimas TOT tau jau girdėtas? O gal per vadovavimo skilčiai/draugovei metus įgyjai tiek patirties, jog nekantrauji ja pasidalinti su kitais vadovais? Po TOT inicialais slepiasi ,,Training of trainers“ mokymų modulis. Tačiau šį kartą, tai nebus tradiciniai mokymai  – kartu mokysimės ir mokysime, kursime ir lipdysime komandą, taip pat atrasime kruopelytę dar neatrasto šimtmečio Kauno. Ar sudominom? Į šį savaitgalį, skirtą Mokymų skyriaus komandai, kviečiame ne tik lektorius, jau sėkmingai kada vedusius mokymus, bet ir naujus žmones, norinčius tapti mokymų vadovais.

 

Noriu važiuoti, ką reikia daryti?

Pirma Tau turi būti 21-eri arba daugiau metų ir savo kišenėj turi jau būt sukaupęs 3-jus metus skautavimo patirties. Antra turi būti pasiruošęs per 2 metus pravesti bent 2 mokymus LS vadovams. Trečia, užpildyti šią formą: https://docs.google.com/forms/d/1gmNTAPRBxUmnUjKn31Woq06gicKznjx5sBfzWKNM6D8/edit, ir laukti atsakymo!

 

Mokymų skyrius


LS TOT mokymai dalinai remiami įgyvendinant projektą "Augti! Plėstis! Užtikrinti", kuris vykdomas pagal dalinį Jaunimo reikalų departamento prie Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos finansavimą.

Ministerija ir departamentas neatsako už turinyje pateiktos informacijos panaudojimą. Už turinį yra atsakinga Lietuvos skautija.