Kas Naujo?

Skautų naujienos

2017-06-14

Kviečiame į „LiJOT Vasara'17: galimybės | istorijos | įspūdžiai“

Šiemet LiJOT švenčia savo 25-ąjį gimtadienį ir stengiasi auginti dabartį kiekvieną dieną, todėl auginame ir naujus renginių formatus bei tradicijas!

 

Šiemet LiJOT yra labai didelė - ištisus metus švenčiame savo 25-ąjį gimtadienį! Nors tikrasis gimtadienis tik rugsėjį, bet šventėms per anksti nebūna, todėl šių metų LiJOT Vasara kviečia į 25 kartus didesnį, smagesnį ir įdomesnį vasaros festivalį, kuriame dalinsimės ne vien vasara. Šiemet vieni su kitais dalinsimės galimybėmis, istorijomis ir įspūdžiais!

GALIMYBĖS |

Tai galimybės atrasti naujas asmenybes, jų patirtis ir taip įkvėpti save naujiems iššūkiams Didžiojoje diskusijų palapinėje su žinomais ir dar neatrastais Lietuvos lyderiais.

ISTORIJOS |

Tai šimtai istorijų, kuriomis dalinsimės prie laužo, pokalbiai su kitų organizacijų nariais ir ta istorija, kurią sukursime patys vakarėlio metu! Tai istorijos ir patirtys, kuriomis Mažojoje diskusijų palapinėje dalinsis žmonės žinantys daugybę atsakymų, pradedant, kur studijuoti, baigiant pasivaikščiojimu virtualioje pabėgėlių stovykloje.

ĮSPŪDŽIAI |

Tai emocijos, kurios lieka po šauniausio metų vakarėlio su fantastiškais žmonėmis! Tai šūksniai, kuriuos išsinešime iš šauniausių grupių koncertų ir juokas mūsų paruoštų veiklų metu.

Išankstinis LiJOT gimtadienis su galimybėmis, istorijomis ir įspūdžiais tradiciškai vyks Kauno rajone esančios Zalensų sodybos slėnyje. Susitikime liepos 14-16 d.!

Dalyvio mokestis: 10 eurų, o vykstant su užsakytais autobusais - 15 eurų.

Renginio atmosferą kuria pačios organizacijos, todėl kviečiame dalintis idėjomis ir įnešti savo indėlį į LiJOT Vasarą’17. Idėjas, pastabas, mintis, klausimus rašyk: gerda@lijot.lt

Dalinkis vasara, kviesk savo draugus, o mes lauksime Tavęs LiJOT Vasara'17!

Informaciją sekite LiJOT socialiniuose tinkluose.

Nepamirškite užsiregistruoti!