Kas Naujo?

Skautų naujienos

2014-06-16

Padėk svajonėms augti – tapk FOSE nariu!

Informacija, kodėl ir kaip prisijungti prie Europos skautų fondo

Padėk svajonėms augti – tapk FOSE nariu!

Europos Skautų Fondas (European Scout Foundation, ESF) nėra naujiena daugumai Europos skautiškų vienetų. Tai – organizacija, suteikianti finansinę paramą įvairiems skautiškiems projektams.  Projektai, renginiai, žygiai, stovyklos, mokymai  - gali būti viskas, kas susiję su Tavimi, draugove, tuntu, kraštu bei bendruomene, kurioje gyveni.  O jau kada ir kaip užpildyti paraišką, rasi čia

Tačiau net ir geriausi projektai niekada neišsipildo be kitų aplinkinių pagalbos bei paramos. Europos Skautų Fondas šiam tikslui įsteigė specialią draugiją – Skautybės draugus (Friends of Scouting ir Europe, FOSE), kurie ir yra tie superbroliai bei supersesės, įkvėpiantys gyvybę drąsiausioms svajonėms.
 

Šiuo metu FOSE turi net 430 narių visame pasaulyje. Tapti vienu iš jų gali ir tu – tereikia užpildyti paraiškos formą ir pasirinkti patogiausią donorystės variantą. Viena tokių – metinė parama (150 eurų / 525 litų). Tiems, kurie gali paremti daugiau, siūloma prisidėti ir „amžinąja“ parama (2000 eurų / 7000 litų). Abiems atvejais Tavo vardas atsidurs garbingame Skautybės draugų sąraše bei kiekvienais metais būsi pakviestas  į kasmetinę FOSE  konferenciją (šiemet ji – Lietuvoje!)

Juk Tau tereikia, palyginus, visai nedaug – o kažkam tai virs įspūdžiais visam gyvenimui..!

 

LS URS informacija