Kas Naujo?

Skautų naujienos

2013-08-04

Rugpjūčio laiškas ir iššūkis!

Labas broli, labas sese, turiu pripažinti, Jubiliejinė stovykla gerokai sujaukė normalų gyvenimo ritmą. Didžiulis renginys su daugybe dalykų prieš ir per jį, begalė naujų žmonių, naujos idėjos bei ... vėl naujas laukimas. Dar 5 metams.

Labas broli, labas sese,

turiu pripažinti, Jubiliejinė stovykla gerokai sujaukė normalų gyvenimo ritmą. Didžiulis renginys su daugybe dalykų prieš ir per jį, begalė naujų žmonių, naujos idėjos bei ... vėl naujas laukimas. Dar 5 metams.



Nieko, sulauksim, o kad ir kaip bebūtų keista, gyvenimas nesibaigia vien tik JS (rašau ir pati tuo netikiu). Dar prieš JS sesė Rūta savanoriavo Lietuvos Jaunimo dienose Kaune, bei su mumis pasidalino mintimis apie uniformuotus skautus renginiuose bei skautus ir tikėjimą. Sesės Ieva, Barbora ir Jorūnė nešė mums projekto “Safe from harm” vaisius – jie prasidėjo vadovų arbatėlėmis JS, bet sesės žada, kad bus ir daugiau.

Pasibaigus JS verta prisiminti apie kitus dalykus, pvz. apie LS nario mokestį, nario pažymėjimą arba uniformas. Taip pat visi LS vadovai bus laukiami skautiškame festivalyje – Skautivalyje. O gal kam nors jau kyla minčių apie žalią kaklaraištį? Tuomet derėtų užmesti akį čia.

O gal tu esi tas, kuris šiemet užvėrė mokyklos duris, ir rengiasi keliauti studijuoti į kitą miestą? Tuomet užpildyk anketą čia, ir mes padėsime tau nenutolti nuo skautų!

Vis dėlto, mes dar nenorime pamiršti JS. Dar ne šiandien. Dar truputį panešiokime tą nuostabią stovyklos dvasią širdyje, gerai? Todėl šio mėnesio iššūkis – “Mano JS istorija”. Papasakok apie visus neįtikėtinus dalykus, kurie tau nutiko JS! O mes lauksime ir apdovanosime.

Gražios likusios vasaros ir gražaus auksinio rudens!

Kand. į vyr. sk. Akvilė Milkevičiūtė bei Komunikacijos skyrius