Kas Naujo?

Skautų naujienos

2013-03-03

Šiaũliu kr. žygis "Vienybės beieškant"

Sveiki, patyrę skautai ir jiems vienaip ar kitaip prijaučiantys. Kalbėtas, žadėtas ir būsimas žygis "Vienybės beieškant" jums pristatomas štai čia


Tai yra savotiškas tęsinys, žygio " Už Tėvynę", maždaug prieš mėnesį vykusio.Organizatorių komanda nei vieno brolio ir sesės neskirstys į dalyvavusius pirmame ,,ture" ir nedalyvavusius. Visi ieškosime vienybės..

Kada: 03.10 10:00 PC "Arena" mašinų stovėjimo aikštelė (Priešais Šiaulių "Akropolį")

Ką pasiimti: Viską, ko gali prireikti patyrusiam skautui žygyje i su nakvyne. (Miegam ne lauke :)). Skautiškos dainos ir bendrybės jausmas būtinas!

Kiek: kol kas 15LT. Bet visiškai priklauso nuo dalyių skaičiaus. kuo daugiau jūsų bus, tuo mažiau mokėsim. :) (jei pasitaikytų, kad pinigėlių atliks- grąžinsim, kad ir kokia simbolinė kaina tai būtų)

Apie leidimą: siunčiamės vienos dienos renginiui (http://www.skautai.lt/document/list/c/7), bet prie renginio datos per brūkšnelį rašom datą "2013 03 10-11"
P.S. rašantiems leidimą ranka BŪTINA pacituoti žodžius, esančius leidimo formoje, kurie užsimina apie asmenį, atsakingą nelaimės atvėju. Ir aišku įvardinti asmenį, lydėsiantį mus į žygį, kuriam yra bent 21-eri.

Ko laukiam: Laukiam visų, kam virš 14, kurie bent kiek nors priklauso skautybės judėjimui ir turi noro pasivaikščioti gryname ore, prisiminti maisto, gaminto virš laužo, skonį, kažkieno susvilusių padų vaizdą, pasijuokti iš širdies su senais gerais draugais ir ....(įrašykite patys)...

Registracijos forma: https://docs.google.com/forms/d/1pkZZmmfAExKm7oZ03e3p-Szjzkceq2kUxT4VD2VLMLs/viewform

Registracija vyksta iki 03.08 00:00

Brolis Žilvinas (
zilvis.mickus@gmail.com )