Kas Naujo?

Skautų naujienos

2012-09-15

Pašnekesiai su Luku Kornelijumi. Pirmasis straipsnis

Naujo sezono, naujos rubrikos, naujo skautatinklio komandos nario pirmasis straipsnis.

Sveiki broliai ir seserys! Noriu prisistatyti :)
Esu Lukas Kornelijus Vaičiakas, patyręs skautas, iš Telšių krašto, Rietavo „Vykinto“ draugovės. Nuo šių metų priklausau skautatinklio komandai, todėl, rašysiu straipsnius labai įvairiomis temomis, pradedant nuo pirmosios pagalbos iki žmogaus teisių. Jei turite kokių prašymų, komentarų, priekaištų būtinai rašykite ir padėkite man tobulėti.

 

Tai ką noriu šiandien pasakyti:

  1. Labai patiko Brolio Ginčo straipsnis, kuris į skautatinklį įnešė savitų prieskonių. Jei dar neskaitei, būtinai perskaityk ir pasidalink savo nuomonę apie didįjį įžodį.
  2. Jei dar nematei Kauno krašto stovyklos filmuko, kurį sukūrė Pūko TV, pažiūrėk, labai įdomu!
  3. Skaute studente, išvykai studijuoti į kitą miestą? Šis straipsnis kaip tik Tau!
  4. Lizdeikos skautų vyčių būrelis kviečia visus vilkus, skautus ir patyrusius skautus būti išradingiems ir į Jubiliejinę stovykla vykti nemokamai! Daugiau skaityk čia: http://www.skautai.lt/index/article/id/1228
  5. O jei negalėjai dalyvauti skautatinklio naujojo sezono atidaryme, tai paskaityk straipsnį ir pažiūrėk filmuotą medžiagą. Ačiū Panevėžio mPST, kurie taip išradingai pasveikino skautatinklį.

 

P.s. kai rašiau šį straipsnį iki Jubiliejinės stovyklos buvo likę tik 293 dienos, 2 valandos, 28 minutės ir 58 sekundės. O Tu ar žinai kur rasti šį laikrodį?