Kas Naujo?

Skautų naujienos

2012-05-04

Nespėjai į skautišką akademiją gegužę?

Skautiškos akademijos 2012 m. spalį ir gruodį.

Nespėjai užsiregistruoti į akademijas gegužės mėnesį, dvejoji, ar bus įdomu, o gal Tavo 18-as gimtadienis tik vasarop?

Turim gerą naujieną - Tavęs laukia dar dvi akademijos. Rezervuok spalio 6-7 d. arba gruodžio 1-2 d. Pasikalbėk su pavasarinių akademijų dalyviais apie mokymus, išgirsk jų įspūdžius, sek informaciją skautatinklyje – tai padės ne tik nuspręsti, ar dalyvauti, bet ir išsirinkti Tau aktualiausias mokymų temas.

Primename, kad:

Skautų akademija – savaitgalio trukmės teoriniai ir praktiniai mokymai. Akademijoje vienu metu vyksta keletas skirtingų mokymų – gali pasirinkti sau įdomiausias ir naudingiausias temas. Mokymai suteiks Tau įgūdžių, reikalingų norint būti geru vadovu, bei naudingų bet kokioje gyvenimiškoje veikloje.

Gali dalyvauti, jei norėtum būti ar jau esi Lietuvos skautijos, Lietuvos skaučių seserijos ar Studentų skautų organizacijos narys ir norėtum įsteigti naują skautišką vienetą. Mokymai skirti žmonėms nuo 18 m., ketinantiems tapti skautų vadovais bei esamiems skautų vienetų vadovams, kurie dar nėra baigę jokių skautiškų mokymų.

Registraciją pradėsime 2012 m. rugpjūčio 1 dieną.

Klausimus ir komentarus gali rašyti visada - skautuakademija@gmail.com

 

 

 

Skautų akademijos finansuojamos Europos struktūrinio fondo lėšomis pagal žmogiškųjų išteklių plėtros veiksmų programą. Projektas “Dievui. Tėvynei. Artimui.”, kodas VP1-2.2-ŠMM-10-V-02-015.