Kas Naujo?

Skautų naujienos

2011-09-16

Edukacinė laidelė „Popietė su skautatinkliu“, 2 laida

Pristatome 12-ką+ minučių skautatinklio pagalbos, įdomybių, apžvalgos, rinkimų, aptarimų ir kitokių smagių dalykų. Labai kviečiame komentaruose siūlyti temas kitai „Popietės su skautatinkliu“ laidai.

Šioje laidoje "Popietė su skautatinkliu" matysite: tai kaipgi įkelti tą naujieną į skautatinklį? Kas patenka į mėgstamiausių skautatinkliečių TOP 5? Kaip tapti mėnesio skautu? Ir... akcija-atrakcija "Skautatinklio-iššūkis"!

 

Skautiškos literatūros valandėlė - kaip vesti sueigas?

Rugsėjo pasiūlymas sueigai!

 

Vėl trūksta idėjų veiklai? Nuo šiol skautatinklyje kiekvieną mėnesį pasirodys mėnesio pasiūlymai sueigoms. Įgyvendink idėją ir pasidalink jos rezultatais skautatinklyje. Aktyviausios skiltys bus apdovanotos, o viena šauniausia skiltis, per metus įgyvendinusi visas idėjas, gaus ypatingą dovaną!

 

Skautiškas filmukas

 

Visų pirma kartu su visa skiltimi sugalvokite, kokia bus filmuko idėja, trukmė ir kokiu būdu jį darysite. Kai viską aptarsite, pasiskirstykite darbais: reikės režisieriaus, scenaristo, dizainerio (dekoracijoms), operatoriaus, montuotojo... Pagalvokite, gal dar reikėtų prodiuserio, kuris rastų filmuko kūrimui lėšų ar surengtų filmuko premjerą ir pasirūpintų, kad jūsų darbas patektų į tikrą kino festivalį? Galų gale, nepamirškite, kad jūsų filmukui (nebent jis bus pieštinis) reikės aktorių!

 

Kai filmukas bus baigtas, nepamirškite juo pasidalinti su visais skautatinkliečiais :)

 

Labai laukiame pasiūlymų kitoms laidoms!

 

 

Skautatinklio komanda