Kas Naujo?

Skautų naujienos

2019-12-16

Betliejaus Taikos ugnis atkeliauja į Lietuvą!

Išdrįsk siekti taikos!

🕯️Betliejaus taikos ugnis keliaudama į Lietuvą skelbia „Išdrįsk siekti taikos!”. Išdrįsk ateiti, skelbti šią žinią ir būti tuo, kuris prisideda prie nenutrūkstamos taikos grandinės. Kiekvienais metais Betliejaus taikos ugnis atkeliauja į Lietuvą ir vien tik skautų pastangomis pasklinda po miestus, miestelius ir kaimus. Tik dėl Tavo drąsos žengti ten, kur vyrauja tamsybės, kiekvienas turi galimybę būti pašauktas taikai. Čia yra ta vieta, kurioje šis virsmas prasideda. 

Pateikiame informaciją, kaip BTU keliaus šiemet.

  • Ugnis į Lietuvą atkeliauja gruodžio 17 d. 11 val. (Lietuvos laiku). Ją pasitikti kviečiame čia: https://goo.gl/maps/FbdgzS8dpznJmgTt8 
  • Gruodžio 17 d. taip pat vyks ekumeninės pamaldos ir Agapė Vilniuje bei Betliejaus taikos ugnies pasitikimo šv. Mišios Kaune. Daugiau informacijos ieškokite: https://www.facebook.com/Taikosugnis/events/
  • Gruodžio 18 d. Ugnis važiuos traukiniais Vilnius-Klaipėda (iš Vilniaus išvyksta 6:28) ir Vilnius-Turmantas (iš Vilniaus išvyksta 11:45). 
  • Atribuka ją užsisakiusius pasiekti turėtų trečiadienį po pietų-ketvirtadienį ryte. Dėl apmokėjimo LS susisieks su užsisakiusiais atributiką asmeniškai.