Kas Naujo?

Skautų naujienos

2019-02-07

Kvietimas į skautų maldos ir bendrystės susitikimą (rekolekcijas)

Kvietimas sudalyvauti kovo 8-10 d. Kauno Šv. Jurgio pranciškonų vienuolynę vyksiančiame skautų maldos ir bendravimo susitikime.

 
 
Broliai, sesės skautai,
 
  Kviečiame kviesti ir patiems sudalyvauti kovo 8-10 d. Kauno Šv. Jurgio pranciškonų vienuolynę vyksiančiame skautų maldos ir bendravimo susitikime. Tai galimybė pailsėti, atrasti savo ritmą ir naujai pažvelgti į šalia esantį, įsivertinti savo nueitą kelią ir atrasti naujas dovanas. Mokymus praves brolis Saulius Paulius Bytautas. Sovietmečiu brolis yra dirbęs misionieriumi Novosibirske, Rusijoje. Grįžęs į Lietuvą daugelį metų buvo pasauliečių pranciškonų nacionaliniu dvasiniu asistentu, daug prisidėjo, kad Trečiasis šv. Pranciškaus ordinas atsikurtų Lietuvoje. Daug širdies brolis įdeda atgaivindamas sovietmečiu išniekintą Šv. Jurgio bažnyčią ir vienuolyną. Brolis Paulius yra Kauno krašto LS dvasios tėvas, domisi istorija, yra teologijos mokslų daktaras.
Pradžia 8 d. 18 val. pabaiga 10 d. apie 14 val.

Apgyvendinimas ir maitinimas suteikiamas vietoje, reikia turėti šiltas kojines, šlepetes įsidėkite miegmaišį, užrašus ir Šv. Raštą (pagal galimybes) skautas taupus – turėti savo indus ir įrankius. Kviečiame finansiškai prisidėti paliekant auką pagal galimybes.

 

Informacija ir registracija  iki vasario 20 d.

 kreiptis į LS dvasios tėvą Arūną Jankauskį el. paštas arunui_jankauskiui@yahoo.co.uk tel. 861020218 

 

Nuotraukos autorius: Dovydas Beržinis.