Kas Naujo?

Skautų naujienos

2012-02-23

Patyręs skaute, nemiegok!!

Kvietimas į patį pirmąjį nuotykį patyrusiems skautams.

Ei, patyręs skaute,

Ar žinai, kad šiais metais tavęs laukia patys įdomiausi, keisčiausi ir smagiausi nuotykiai? Jaunimo programos skyrius būtent Tau dovanoja ypatingą progą būti pirmam sužinojusiam, kokie nuotykiai laukia iki pat Tautinės stovyklos. Jei esi drąsus ir lauki iššūkių, tapk savo krašto ambasadorium!

 

Kaip?

Iki balandžio 15d. užsiregistruok į pirmąjį šių metų nuotykį - patyrusių skautų susitikimą: pakalbink savo krašto brolius ir seses - nuo vieno krašto galite registruotis tryse. Nepamiršk, kad jeigu krašte yra keli patyrusių skautų vienetai, tegu kiekvienas jų deleguoja po savo atstovą.

 

Kada ir kur?

Gegužės 12-13 dienomis, Kauno skautų name ( susitiksim šeštadienį, 11val, o atsisveikinsim sekmadienį po pietų).

 

Ką reikia žinoti?

Sueigos kaina – 20 litų. Nepamiršk atsivežti kilimėlį, miegmaišį, tėvų sutikimą. Kaklaraiščio ir uniformos, tikriausiai, nepamirši :)

 

Kur pranešti apie savo norą dalyvauti?

 

Registracija vyksta nuo kovo 1d. iki balandžio 15d., pas sesę Bitelę el. paštu pilnos.saujos.laimes@gmail.com.

Pagrindinė registracijos taisyklė: visi trys krašto atstovai registruojasi vienu bendru laišku. Laiške turi būti pateikta tokia informacija: kiekvieno brolio/sesės vardas, pavardė, amžius, vienetas, telefono numeris ir el. pašto adresas. Detalesnė informacija apie renginį pasieks tik užsiregistravusius broius ir seses :)

 

Broli, sese, budėk!

 

Nekantriai laukiam!

 

Ieva, Dūlė, Rūkštė ir Bitelė