Kas Naujo?

Skautų naujienos

2012-02-01

Inter-Regional Agora 2012 LAIMĖTOJAI!

Inter-Regional Agora 2012 šiemet kviečia kartu naudingai praleisti laiką kalbant apie jaunimo įsitraukimą.

HIP VALIO!

 
Sveikiname brolį vytį Marių Armoną (Kerniaus vyčių būrelis) ir sesę vyr. skautę Deimantę Kovieraitę (Jūros vyr.skaučių būrelis)! Jie balandžio mėnesį keliauja į tarptautinį renginį Inter-regional Agora 2012, vyksiantį Šveicarijoje, Kanderštego slėnyje, atstovauti Ls! Ir dar kartą nuoširdžiai dėkojame visiems dalyvavusiems atrankoje!

 

 

Kas? AGORA (event for Rovers by Rovers)

 

Tai nepakartojama proga patirti tarptautinio skautavimo jėgą, susipažinti su broliais ir sesėmis iš kitų pasaulio šalių ir sužinoti, kaip jie skautauja, atrasti, pasidalinti savo patirtimi, aplankyti istorinį, tarptautinį skautų centrą Šveicarijoje, patirti iššūkių, pasisemti idėjų, kaip dar efektyviau įgyvendinti savo mintis ir aktyviai dalyvauti skautų veikloje. Pagrindinė tema: jaunimo įsitraukimas. Renginį remia Europos skautų regionas ir Europos taryba.
 

Kur? Šveicarijoje, Tarptautiniame skautų centre (KISC).
Kada? Balandžio 17-22 d.
Kiek? Dalyvio mokestį ir kelionės išlaidas SESEI IR BROLIUI kompensuoja Lietuvos skautijos įgyvendinamas Europos socialinio fondo finansuojamas projektas „Dievui. Tėvynei. Artimui“ pagal žmogiškųjų išteklių plėtros veiksmų programą.
Kam? Tau, jei:

  •     Esi 18-22 metų skautas,
  •     gebi bendrauti anglų kalba,
  •     esi aktyvus,
  •     motyvuotas,
  •     nori atrasti naujų dalykų.


 SVARBU: Turi pasiryžti ir pažadėti, kad sugrįžęs iš renginio, pasidalinsi tuo, ką gavai (veiklos, užsiėmimai ir įspūdžiai) su broliais ir sesėmis AGOROS pristatymui skirtame renginyje Lietuvoje!

Jei turi klausimų, drąsiai rašyk Ls Pirmijos Užsienio reikalų skyriui international@skautai.lt

P.S.: Jei nori daugiau sužinoti apie Kanderštegą ir KISC‘ą, kreipkis į sesę Giedrę (giedre.markuckaite@googlemail.com), Jorę (jore.astrauskaite@gmail.com) arba Birutę (birutaras@gmail.com), kurios gali papasakoti, nes visa tai matė iš arti!

Įspūdžiai iš 2010 metų Agoros http://www.skautai.lt/index/article/id/687

Daugiau informacijos apie renginį: http://rovernet.eu/agora2012/