Kas Naujo?

Skautų naujienos

2011-12-23

AČIŪ

Ačiū žmonėms, turėjusiems ar vis dar turintiems įtakos mano skautavime.

Kadangi Kalėdos - gerumo metas, aš taip pat norėčiau padėkoti žmonėms, turėjusiems mažesnės ar didesnės įtakos mano skautiškame gyvenime. Kadangi žmonių, kurie yra labai labai faini, draugiški, su kuriais smagu kalbėtis, kurie vienu ar kitu metu pagelbėjo, yra daugybė ir visų tikrai neišvardinčiau, šioje savo padėkoje padėkosiu tiems, kuriems turiu padėkoti už kažką daugiau.

 

 

 

Taigi, visų pirma norėčiau padėkoti broliui Tomui ir sesei Gretai už tai, kad būtent jie 2006.03.23 atėjo į Simono Daukanto vid. mokyklą ir pasiūlė mums prisijungti prie skautų. Jei ne jie, galbūt niekada ir nebūčiau jų atradus. AČIŪ.

 

 

 

Ačiū sesėms Simai, Ievai ir Rūtai už tai, kad buvo mano pirmosios ir pačios TOBULIAUSIOS vadovės per visą skautavimą. Už tai kad jos man parodė skautavimo grožį ir iki šiol yra pačios brangiausios.

 

 

 

 

Ačiū sesei Vaidai už tai, kad būtent jos ištarta frazė "Kai manai, kad nebegali, žinok, kad gali dar daugiau" man labiausiai įstrigo galvoje ir išliko iki šiol.

 

 

 

Taip pat noriu padėkoti sesei Miglei, kuri pati to neįtardama, sugražino mane į skautišką kelią, kai jau buvau beveik iš jo išklydus.

 

 

 

Labai labai didelis AČIŪ sesei Giedrei už tai, kad kalba be užuolankų ir visada turi protingų atsakymų ir patarimų. Ačiū už tai, kad visą mano skautišką gyvenimą ji buvo, yra ir bus mano skautoritetas.

 

 

 

 

Ačiū broliui Rukštei už atgaivintą ir tobulą Plieno žiedą.

 

 

 

Ačiū sesei Miglei, kad atėjai į skautus ir nuo tada visada buvai su manimi ir už mane.

 

 

 

 

Ačiū broliui Čiabai (<---), kad buvo mūsų leaderis WSJ ir kad ištvėrė mus dvi savaites ;D

 

 

 

Ačiū broliui Tomui, kad suteikė motyvacijos tobulėti ir kad niekada nepamiršta ir palaiko ryšį net būdamas kitame pasaulio pusrutulyje.

 

 

 

AČIŪ visai Vilniaus kr. Medeinos draugovei, sesėms: Almai, Akvilei, Džiugintai, Eglei, Erikai, Emai, Giedrei, Gustei, Ievai, Ievai, Medai, Miglei ir Ugnei, kad yra nuostabios, tobulos ir pačios pačiausios skautės ir suteikia man dar daugiau motyvacijos judėti pirmyn.

 

 

 

Ir galiausiai, ačiū broliui Laurynui (Kamufliažui), kad visada turi viską ko reikia ir dar daugiau ir kad visada praskaidrina nuotaiką. ;D

 

 

Linkiu visiems jaukių ir šiltų švenčių! ;)