Kas Naujo?

Skautų naujienos

2011-12-21

Mano didelis skautiškas AČIŪ

Nuoširdus "ačiū" patiems pačiausiems :)

Pamačiusi mėnesio iššūkį susimąsčiau. Išties, ar pakankamai dažnai padėkoju tiems, kurie to verti? Ar esu pasakius „ačiū“ visiems brangiausiems broliams ir sesėms? Juk tiek daug yra tų, kuriems turėčiau tai pasakyti, kuriems jaučiuosi be galo dėkinga už pačius geriausius prisiminimus, už patarimus, pamokymus, už viską... Kažkada kažką panašaus jau dariau – praėjus kelioms dienoms po patyrusios skautės įžodžio jaučiausi taip dėkinga daugybei žmonių, tad mano skautiškas „ačiū“ nugulė į populiariausio socialinio tinklo užrašus. Atėjo laikas padėkoti visiems čia, skautatinklyje, jei tik viskas tilps į vieną naujieną...

Taigi AČIŪ sakau...

vadovei sesei Daivai – už visapusišką palaikymą, tikėjimą ir pasitikėjimą manimi, visada naudingus patarimus, už tai, kad neleidžiat prarasti vilties ir sugebat visada pakelti nuotaiką, už tai, kad esat žmogumi, kuriuo galiu visada pasitikėti, klausti, prašyti ir sulaukti bet kokios pagalbos. Už akimirkas ir žodžius, kurių niekada nepamiršiu, už tris metus skautavimo, už 2010m. liepos 19d. ~20.30min. Kad ir kaip tai būtų keista, šis laikas man buvo vienas iš pačių įspūdingiausių ir brangiausių mano skautavimo istorijoje. Nors ir ne kartą dėkojau, vis dar jaučiuosi skolinga... :)

 

sesei Miglei – visada dėkosiu už pradžią, už metus, dėl kurių vis dar esu čia, už parodytą pavyzdį, kuriuo vis dar seku.

 

broliui Povilui –  už pagalbą, patarimus, pamokymus, atsakymus, aktyvumą, už tai, kad laikau tave savo skautišku (ir ne tik) autoritetu ir stengiuosi lygiuotis, už tai, kad visada randi tinkamus žodžius jei ne nuraminti, tai bent priversti nusišypsoti :)

 

sesei Gabijai – neseniai atsiradusiai mano gyvenime, bet nusipelniusiai milžiniškos padėkos už pagalbą, palaikymą, buvimą šalia, už postūmį, kai jo reikėjo ir sustabdymą, kai visko buvo per daug. Už tai, kad pagaliau esu nebe viena tokia čia, Šakiuose.

 

sesei Gabrielei – dar kartą už tai, už ką dėkojau anksčiau – už žodžius tą pačią įsimintiniausią krašto stovyklą 2010m. bei apkabinimą kelyje į viršų. Banalu, bet man tada tai labai padėjo.

 

broliui Almantui – už pagalbą, pamokymus, pasakojimus, pagyrimus, už dar vieną skautišką pavyzdį, už atsakymus į bet kokius klausimus, už palaikymą.

 

broliui Bernardui – ir vėl kartojuosi. Už 2010m. stovyklą, nerealų palaikymą, už tai, kad daugybę kartų privertei nusišypsoti, už tuos pliusų-minusų vakarus, už žinojimą, kad galiu kreiptis, kai tikrai reikės pagalbos, už 2010m. rudeninę sueigą, už viską viską viską!

 

broliui Gyčiui – už tai, kad išlikai vienintelis iš savo kartos, už aktyvumą ir entuziazmą, niekada neprarask jo!

sesei Justinai, vienai aktyviausių Šakių "citrinų" - už tai, kad esi tokia aktyvi, už norą visur dalyvauti, už tai, kad atkakliai sieki savo tikslų ir esi visada pasiruošusi padėti.

Sesei Laurai, sesei Martynai, sesei Viktorijai – už tai, kad jau keletą metų jus pažįstu kaip tas seses, į kurias galiu kreiptis pagalbos ar patarimo, atvirai pasikalbėti, taip pat už renginius bei stovyklas, kurių buvo tikrai nemažai, kai didžiąją dalį laiko praleidau su jumis.

 

Sesei Giedrei – už senus, neįgyvendintus planus bei nuoširdžius ir atvirus pokalbius, už tavo aktyvumą ir pozityvumą.

Sesei Norai, broliui Gabrieliui, sesei Agnei, broliui Lukui Kornelijui, sesei Gabijai B., sesei Gabijai P., sesei Eglei, sesei Augustei, sesei Justinai – Kalėdinės sueigos organizatorių komandai – ačiū jums, mielieji, už išsakytas nuomones, idėjas, pasiūlymus ir įgyvendintą renginį!

 

Sesei Gabijai P., sesei Norai, broliui Gabrieliui, broliui Povilui, sesei Laurai, sesei Agnei, sesei Gretai, broliui Edvinui, broliui Aurimui, broliui Evaldui, Broliui Mažvydui, sesei Vilmai, broliui Aleksui, sesei Šarūnei, sesei Laurynai, broliui Eimantui, broliui Justui ir tiems, kurių nepaminėjau – už dalyvavimą sueigoje Šakiuose „AtrasKalėdas‘11“, be galo dėkoju jums už atvykimą, už įvykdytą programą, už geras nuotaikas ir viešai neišreikštą nepasitenkinimą, jei kas ir buvo blogai ;D. Jūs esat patys šauniausi patyrę skautai jau vien dėl to, kad nepabijojot atvykti, paaukoti savo savaitgalio ir laisvo laiko.

 

Sesei Rūtai – už tai, kad į tave galima kreiptis be baimės, laisvai ir atvirai, už tai, jog žinau, kad sulauksiu atsakymo ir patarimo bet kokiu klausimu.

 

Sesei Viktorijai, sesei Ievai, sesei Justei, sesei Augustei, sesei Evai, sesei Miglei, broliui Vyteniui, broliui Pijui, broliui Tautvydui, sesei Karolinai, sesei Monikai, sesei Eglei, sesei Joanai – už BalticJam'10 – vis dėlto tai buvo išskirtinė stovyklą :) Ačiū, kad nors ir atvykau viena iš viso krašto, nei akimirką neileidot pasijust vienišai.

 

Broliui Aivarui – už šios vasaros krašto stovyklą, už tai, kad dėl savo geranoriškumo ir tos frazės „Štai, kas mus vienija...“ sugebėjai iš laimės pravirkdyti pusę sesių – supynių statytojų ;D.

 

Broliui Edvinui – žinai po šios Kalėdinės sueigos supratau, kad ir tau reikia padėkot. Už tai, kad toks linksmas, mielas, draugiškas ir fainas esi! ;D

 

Marijampolės vadovei Audronei – už tai, kad vienintelė iš vadovų pasiryžot atvykti į mūsų organizuotą sueigą, už tai, kad padedat, pasitikit ir išauginat tikrai puikius ir aktyvius skautus!

 

Dar tiek daug žmonių yra, kuriems nepadėkojau... Kodėl? Nes visi labai labai brangūs ir visiems dėkoju už tą patį – kad turiu garbės juos pažinoti, kad tam tikru metu buvo šalia ir yra mano skautiško gyvenimo dalimi, taigi... Ačiū...

broliams ir sesėms Arnui, Ramintai, Aistei, Gintarei, Eglei, Karolinai, Jauniui, Gintarei, Mildai, Rasai, Miglei, Gretai, Mildai, Kęstučiui, Onytei, Monikai, Lukui, Tomui, Robertui, Aušrai, Karolinai, Kasparui, Grytei, Gabijai, Aleksui ir dar daug daug kitų!

 

Ačiū jums!