Kas Naujo?

Skautų naujienos

2009-09-03

Pasirodė pirmasis „Skautų aido" numeris

Ar girdėjai mokyklos, universiteto koridoriuose neįprastą gausmą? Gal skubėdamas rudenėjančiomis gatvėmis išgirdai keistą aidą? Klausa tavęs tikrai neapgavo – skubėdamas pasveikinti Tave su rudens pradžia pro šalį pralėkė... SKAUTŲ AIDAS!

„Skautų aidas" kalba pats už save, bet jei jį perskaičius vis dar kils klausimų, klausk!

Specialiai šiam įvykiui surengėme spaudos konferenciją. Kaip ji vyks? Kiekvienas skautatinklio lankytojas komentaruose gali uždavinėti klausimus, susijusius su „Skautų aidu". Klausimai, ne žaibo, bet panašiu greičiu bus perkelti į šį tekstą, o šalia jų tuoj pat atsiras ir atsakymai.

KLAUSIMAI IR ATSAKYMAI

1. Atsakymas į brolio Pavelio P.S.

Skautų Aido leidėjai - Pirmija, o tiksliau - Viešųjų Ryšių ir Jaunimo Programos skyriai yra nusprendę išleisti 4 bandomuosius numerius, kurių pirmąjį jau skaitei. Per metus paaiškės, kiek tas poreikis, apie kurį dabar girdime bendraudamo su broliais ir sesėm, yra stiprus. Po metų bus galima viską iš naujo apgalvoti ir spręsti - reikia šio leidinio ar ne.

Dėl kuriančių ir rašančių žmonių: rengiant pirmąjį numerį buvo bendrauta tiek su patyrusiais skautais, tiek su gilvelininkais - atsirado tikrai daug sutikusių tapti „Skautų aido" bendraautoriais. Tikimės, kad dar tiek pat yra kūrybingų žmonių, kurie pagelbėti pasisiūlys patys. Tad viskas apgalvota! ;)

2. Atsakymas į pastabas apie pomidoro esmę

Šis klausimas buvo įdėtas, tikintis sukelti biologinį disputą apie pomidoro prigimtį. Būtų džiugu sulaukti straipsnio išsamiau pristatančio pomidorus!

3. Atsakymas į Aladino klausimą apie savanorius

Taip, savanoriai yra labai laukiami. Apie norą pranešus „Skautų aide" nurodytais kontaktais gausi visą informaciją apie tai, kaip gali prisidėti.

Jei nori skaityti „Skautų aidą" jo neparsisiuntęs į kompiuterį, spausk čia.

Malonaus skaitymo!

--
Pirmijos informacija