Kas Naujo?

Skautų naujienos

2011-10-06

JOTA - JOTI 2011 (atnaujinta)

Šį savaitgalį vyksta internetinė jamboree! Būtinai prisijunk :)

DĖMESIO DALYVIAMS

Visiems klausimams, įspūdžiams ir kiti pasišnekėjimams jau veikia JOTI projektas. Užsuk ten pabendrauti su kitais jamboree dalyvaujančiais lietuviais. O tuo pačiu - nepamiršk, kad dalyvaudamas gali užsidirbti skautatinklio specialybę! ;)

 

Paprastas klausimas - ką veikia skautai? Turbūt pirmas žodis, šaunantis į galvą yra "stovyklauja". O kadangi dabar skautai gyvena XXI amžiuje ir žengia koja kojon su technologijom, tai sugeba pastovyklauti ir internete! 

Taigi, ką veiksi spalio 15-16 d.? Viso pasaulio skautai dalyvaus 54-ojoje nuotolinėje jamboree radijo ryšiu (Jamboree on the Air, JOTA) bei 15-ojoje internetinėje jamboree (Jamboree on the Internet, JOTI). Šių metų tema - "Taika, aplinka bei stichinės nelaimės". Taigi, JOTA-JOTI galėsi ne tik rasti naujų draugų, partnerių savo vienetui iš viso pasaulio, bet ir padiskutuoti šiomis visiems aktualiomis temomis. 



KAIP? Jei dalyvauji pirmą kartą, apsilankyk http://scout.org/en/information_events/events/joti/jota_joti_for_newbies ir sužinok, kaip viskas veikia!
http://www.jotajoti.org/community/ - puslapis registracijai.
Šių metų naujiena - http://www.joti.tv/ Ar prisimeni skautatinklio paleidimo šventę? :) Šiemet gali filmuoti savo vienetą internetine kamera, bei parodyti save ir pamatyti kitus brolius bei seses! 

KĄ DABAR DARYTI? Užsiregistruoti bei laukti didžiausio internetinio skautiško įvykio! Iki greito, susitiksime online!