Kas Naujo?

Skautų naujienos

2008-05-16

Skautė iš Mičigano pardavė 17328 sausainių dėžutes

Skautė per praėjusius metus pardavė 17328 sausainių dėžutes su savo draugovės ženklu, atidariusi parduotuvėlę gatvių sankryžoje, ir pagerino savo draugovės rezultatą, bei greičiausiai pasiekė nacionalinį rekordą...

Jennifer Sharpe, penkiolikametė skautė iš Dearborn’o, planuoja pakeliauti po Europą su savo skiltimi iš uždirbtų pinigų.

“Tai visada buvo viena iš mano svajonių, kurias norėjau įgyvendinti”,- teigė Sharpe trečiadienį.

2 kepyklos, kurios gamina sausainius skautams, pranešė, kad Sharpe pardavė daugiau negu kas kitas praėjusias metais.

Niujorke esančios nacionalinės skautų organizacijos atstovė sakė, kad ši suma yra stebinanti, tačiau, deja, nėra jokiu registruotų nacionalinių rekordų: “Mes esame sužavėti tokiomis mergaitėmis, kurios pasiekia neįtikėtinus rezultatus, tačiau iki šiol mes nesekame tokių duomenų nacionaliniu lygmeniu“.

Sharpe pardavinėjo sausainius kasdien prie gatvių sankryžos esančioje parduotuvėlėje su savo mama ir skilties vadove, Pam Sharpe.

„Mes visada buvome šioje vietoje, mes niekada neužsidarėme“,- sakė Pam Sharpe. „Vienu metu Jenny (trump. Jennifer) rimtai susirgo, ir mes užsidarėme anksčiau, tačiau kitą rytą mus pasiekė klausimai kodėl?“.

Jennifer Sharpe skiltis Nr. 813 surinko apie 21 tūkst. dolerių pardavinėdami sausainius ir galėjo susimokėti už 10 dienų kelionę į Europą šią žiemą.


Pam Sharpe prasitarė, kad sausainių pardavinėjimas padėjo Jennifer išlįsti iš kiauto. „Ji tapo tikrai pasitikinti savimi. Prisimenu kai ji pradėjo, buvo labai drovi ir tyli, net reikėjo ją stumtelėti, kad pasikalbėtų su pirkėjais, bet dabar ji yra drąsi, pirmoji prie durų“.

Bet yra vienas dalykas, kuris nepasikeitė pardavus tūkstančius sausainių dėžučių per kelis paskutiniuosius metus – tai Jennifer Sharpe nuomonė apie sausainius, kuriuos ji parduoda.

„Aš juos myliu“,- pasakė ji.

---
Informacija iš
http://news.yahoo.com/
Ačiū išvertusiam broliui
Gediminui