Kas Naujo?

Skautų naujienos

2006-02-01

O buvo taip...

Ei, broliai sesės, ką šeštadienį veikėt? Kaune buvot? Ne? Trumpai papasakosiu, kaip ten viskas pro žemaitiškus akinius rodėsi

* Sutikimas su duona ir druska – tai bent šauni idėja! O armonika prie to - iš viso smagu! Hm... gal ten buvo akordeonas?.. Bijau pameluot, nes nepažiūrėjau – kai groja polką, ne instrumentus nagrinėti laikas, o šokti!
* Valiooooooo visiems dalyviams ir visiems žiūrovams, renginio organizatoriams ir mokyklos šeimininkams! Ačiū už renginį, gražias dainas ir geros nuotaikos užtaisą :)
* Valio sesei Benitai ir broliui Vidmantui, vedusiems dainų dainelę!
* Valio būgneliams – naujajam lietuvių liaudies muzikos instrumentui :))
* Cha cha cha!! – čia Kerniaus vyčių būrelio broliams! Lūpos pačios šiepiasi, prisiminus jų pasirodymą. Manau, visi sutiks, kad jis buvo pats linksmiausias, nepaisant to, kad daugiau nei pusė atlikėjų per renginį neištarė nė žodžio! Šiaip būtų ištarę, jei nebūtų buvę... nupiešti :)) Gaila, kad originalai negalėjo pasirodyti...
* Dainavo ir sesė Eglė (kas nežinot, negirdėjot, susigriebkit ir kitais metais į dainų dainelę atlėkit – galbūt ji ir vėl padainuos) – vien dėl to buvo verta atsikelt pusę šešių ir kelias valandas praleisti kely. Na o jaunesniųjų širdis ji neabejotinai pavergė linksmu žaidimu... Prisipažįstu, mane irgi :)) Lia lia lia liaaaa!!
* Po nekantraus laukimo valandėlės, o gal valandos? – su skautais vis prarandi laiko nuovoką - visi konkurso dalyviai buvo apdovanoti. Žiūrovai gavo paskanauti torto – niam niam!

Buvo tikrai smagu, taigi ploninkit liežuvius, lavinkit balsus ir kurkit šalčio nuvaikymo programas, kad galėtumėt atlėkit kitais metais! ;)

s.(:Simona