Kas Naujo?

Skautų naujienos

2016-08-18

"Man ne dzin" ieško ambasadorių!

Kaip balsuoji - taip turi.

Jau 12-tą kartą kviečiame LiJOT organizacijų narius prisijungti prie pilietiškumą skatinančios kampanijos „Man Ne Dzin“. Mūsų tikslas – skatinti jaunus žmones, turinčius teisę balsuoti, ateiti į rinkimus ir nuspręsti patiems, kas juos atstovaus LR Seime.

Kitaip sakant, kaip balsuoji – taip turi, o mes žinom, kad jauni žmonės gali ir turi savo balsą!

2015 m. įrodėme, kad esame stipriausia ir geriausia socialinė kampanija socialinėse medijose Lietuvoje. 2016 m. parodysime, kad galime dar geriau! Kiti rinkimai tik 2019 m., todėl visi kartu galime prisidėti prie kampanijos ir siekti kuo didesnio jaunų žmonių aktyvumo renkant LR Seimo narius.

Kviečiame visus, pasiruošusius būti kampanijos ambasadoriais savo mieste, siųsti savo trumpas motyvacijas ir CV el. paštu aiste@lijot.lt  iki rugpjūčio 22 d.

Su atrinktais „Man Ne Dzin“ ambasadoriais pasirašysime savanoriškos veiklos sutartį ir suteiksime visą reikiamą informaciją bei medžiagą, kaip kampanijos veiklas vykdyti savo mieste ar organizacijoje.

Jeigu kyla klausimų, drąsiai galite kreiptis į LiJOT ryšių su visuomene savanorę Aistę Eidukaitytę el. paštu aiste@lijot.lt arba tel. nr. (85) 279 10 14.