Kas Naujo?

Skautų naujienos

2015-06-10

Mokytojų mokykla kviečia!

Mokytojų mokykla kviečia!

Sveiki, Lietuvos skautai,

Jums rašo Mokytojų mokykla.

Mokytojų mokykla – tai švietimo ir mokymosi centras bei  XXI amžiaus išsilavinimas ateities ir esamiems mokyklų lyderiams. Tikime, jog mokymasis gali teikti prasmę ir džiaugsmą. 1 atsidavęs žmogus mokykloje gali pakeisti daugelio vaikų gyvenimus. Tai Inovatyvi 2 metų trukmės mokymosi programa, kurioje mokosi ir dirba 5 žmonių komanda kartu su direktoriumi ir 2 esamais mokytojais;  10 atvirų pažangai mokyklų visoje Lietuvoje, kurioms reikalingi stiprūs, motyvuoti žmonės, padėsiantys sukurti mokyklą, kurioje pats norėtum mokytis.

Ieškome žmonių, kurie savo karjerą sietų su vaikais, mums praverstų pagalba skleisti žinią apie šią iniciatyvą. Manome, kad Jūsų auditorijai būtų įdomu sužinoti apie šį inovatyvų projektą. Jeigu Jums tai atrodo naudinga raginame pasidalinti nuoroda į mūsų Facebook paskyrą https://www.facebook.com/mokytojumokykla. Plačiau apie programą pasiskaityti galite čia http://mokytojumokykla.lt/.

 
 
Giedriaus Vaidelio pakvietimas į Mokytojų mokyklos programą

Giedrius Vaidelis - dabartinis Ugdymo plėtotės centras vadovas - kviečia buvusius ir esamus skautus į Mokytojų mokyklos programą!Registraciją rasite www.mokytojumokykla.lt/atranka

Posted by Mokytojų mokykla on Thursday, May 14, 2015