Kas Naujo?

Skautų naujienos

2015-11-06

Roverway 2016 Prancūzijoje

Tarptautinė stovykla Prancūzijoje mėgstantiems iššūkius ir naujus potyrius-Roverway 2016!

Roverway 2016 Prancūzijoje

Dar nežinai ką veikti 2016 metų rugpjūčio 3-14 dienomis? Keliauk į Prancūziją! Roverway 2016 kviečia Tave, išbandyti ir parodyti save, parodyti, jog Lietuva yra dalis Europos.

Jei tuo metu būsi 16 – 22 metų amžiaus (gimęs 1994-2000 metais), jau gali pradėti ruoštis vienam puikiausių potyrių tavo gyvenime, o jei tuo metu būsi vyresnis nei 22 metų amžiaus, galėsi prisidėti prie šio renginio įgyvendinimo kaip IST (International Service Team) narys.

Roverway – kas trejus metus WOSM bei WAGGGS organizuojamas renginys Europos roveriams, kurį sudaro kelių dienų žygis rengiančioje valstybėje bei tarptautinė stovykla. Vilioja iššūkiai ir nauji potyriai- ši stovykla kaip tik Tau.

Programa:  Renginyje susirinks virš 3000 roverių iš viso pasaulio. Pirmajame etape (rugpjūčio 3-10 dienomis) vienetais po maždaug 40 žmonių iš 7 skirtingų Prancūzijos vietų  bus keliaujama į stovyklą. Išviso sudaryta 100 skirtingų žygio maršrutų, kurie kiekvienas turi savo ypatingą tematiką.

Antrajame etape (rugpjūčio 10-14 dienomis) dalyviai apsistos Jambville teritorijoje. Stovyklos metu turėsi galimybę paragauti tikrų prancūziškų “crepes”, pažinti prancūzų kultūrą,  susidraugauti su skautais iš visos Europos ir patirti daugybę kitų nuotykių. Pagrindinis stovyklos moto “gyvenkime kartu kaip Europiečiai”. Stovyklos metu bus diskutuojama apie Europą- kokia ji buvo praeityje, kokioje mes dabar gyvename ir kokią ją mes norime matyti ateityje.

Prisijunk ir būk dalis Europos!

Dar dvejoji? Pamatyk anksčiau dalyvavusių nuotykius:

http://www.skautai.lt/index/article/id/1190

http://www.skautai.lt/index/article/id/1161 

http://www.skautai.lt/index/article/id/304

Stovyklos kaina dalyviui: 450 eurų (į kuriuos įeina draudimo ir atributikos - marškinėliai, kaklraištis, gertuvė ir pan. kaina) +kelionės išlaidos.

IST nariui: 360 eurų (į kuriuos įeina draudimo ir atributikos - marškinėliai, kaklraištis, gertuvė ir pan. kaina) +kelionės išlaidos.

Susidomėjai? Nedelsk! Daugiau info gali gauti parašęs: international@skautai.lt Registracija vyksta iki lapkričio mėnesio!

Arba internetiniame puslapyje: http://www.roverway2016.org/en/