Kas Naujo?

Skautų naujienos

2014-05-01

Mokykimės vieni iš kitų

Kviečiame gegužę toliau dalintis specialybių žiniomis!

Sveiki,

ar jau jaučiat? Gegužė gali asocijuotis su be galo stipriu alyvų kvapu, kuris praktiškai pranašauja vasarą! 

Balandžio mėnesį specialybių komanda pradėjo stipriai viešinti savo dirbamus darbus. Viskas atrodo puikiai, o kiek dar specialybiškų svajonių priešaky! Tačiau čia prireiks mūsų visų darbo ir pagalbos - sistema naudinga tik tada, kai naudojama. O specialybių komandai sakome didžiulį AČIŪ ir skelbiame juos visus mėnesio skautais! Į brolius Tomą, Mantą, Darių bei seses Dovilę bei Simoną visada galite drąsiai kreptis pagalbos visais specialybių klausimais! Jaunimo programos skyrius taip pat parengė specialybių dažniausiai užduodamus klausimus - taip pat verta juos paskaityti. 

O jus visus sveikiname pergyvenus dar vieną žiemą ir kad jau galima mintyse krautis kuprinę vasaros stovykloms! O prieš susikraunant, siūlome paskaityti brolių šaunuolių Martyno bei Algirdo patarimus žygiams arba sesės Mildos laužavedžio užrašus. Dar rekomenduojama (bent jau patyrusiems skautams tai tikrai) užmesti akį į pirmosios pagalbos sueigų planą, parengtą sesės Akvilės, bei prisiminti, arba susiplanuoti sueigas rudeniui. Visa tai - praėjusio mėnesio specialybių temos naujienos. Tačiau kodėl gi užbaigti visa tai dabar? Todėl gegužę taip pat skelbiame specialybių mėnesiu! Kviečiame visus, dar neprabilusius mazgeliotojus, stebukladarius virėjus bei užkietėjusius astronautus parašyti ir pasidalinti savo patirtimi! Tai tikrai neturi sueigų planai, užtektų ir "10 svarbiausių dalykų pradedančiam ..." O mes labai laukiame ir susidomėję skaitysim!

Kad vasara prasidėtų smagiau, kviečiame sudalyvauti dviejuose konkursuose. Darbščiosioms rankelėms skirtas rankdarbių konkursas, o dizainerius kviečiame sukurti specialybių emblemas!  Dalyvauti tikrai labai verta, nes geriusiųjų laukia šaunūs prizai!

O kol kas linkime gražios pavasario pabaigos bei gero pasiruošimo vasaros nuotykiams!

Sesė Akvilė ir Komunikacijos skyrius