Kas Naujo?

Skautų naujienos

2014-02-28

Iškilmingos Susimąstymo dienos sueigos metu - 10 naujų skautų

O štai kaip B.P. gimtadienį šventėme Vilkaviškyje: 10 skautų įžodžių - 10 naujų skautų Marijampolės krašte, daug geros nuotaikos, džiaugsmo, jaudulio ir smagių akimirkų!

Vasario mėn. 22-ąją dieną, minėdami skautų judėjimo įkūrėjo gimimo dieną, Susimąstymo dieną, Vilkaviškio vaikų ir jaunimo centre susirinko Vilkaviškyje veikiantys skautai. Tokia skautams svarbia proga kandidatai į skautus Iškilmingos sueigos metu davė įžodį prieš Lietuvos Respublikos vėliavą ir tapo tikrais skautais - įžodį davė 10 kandidatų į skautus.
Linksmybės iškilmingos sueigos metu buvo pratęstos vaišėse bei skautiškame protmūšyje kartu su aktyviai įsitraukusiais tėveliais ir artimaisiais. Protmūšio metu virė nuožmi kova aiškinantis Lietuvos istorijos,  kultūrinius bei skautiškus faktus, tačiau su pergale sveikinome Burundukų skiltį! Po smagių akimirkų protmūšyje skautų laukė dar nemažiau įdomesnė veikla – deglų iš kartono ir vaško gaminimas, kurią mums vedė skautas vytis Almantas. Išbandę savo gaminius, su puikia nuotaika išsiskirstėme namo!