Kas Naujo?

Skautų naujienos

2013-12-29

Ačiū, už tą BTU sekmadienį

Dėkoju visiems, dideliais ar mažais darbais prisidėjusiems prie vienos iš gražiausių dienų mano gyvenime.

Gruodžio 22 dieną su jūrų skautais tradiciškai dalinome Bietliejaus taikos ugnelę Bernardinų bažnyčioje. Nors šioje akcijoje dalyvaujujau nebe pirmi metai, bet šiemat tai buvo tikrai ypatinga, nes prie to mažomis smulkmenėlėmis prisidėjo daugybė žmonių.

Dėkui sesei Ievai ir jos šeimai – už tai, kad padėjo nusigabenti visus tuos maišus iki bažnyčios. Ir šiaip, už tai, kad yra.

Dėkui broliams Pijui ir Augustui už tai, kad nepabūgo ir nešė ugnelę iki altoriaus.

Dėkui broliui Danieliui  - kad kiekvienais metais dalyvauja ir rodo pavyzdį visiems mažesniems.

Didelį ačiū sakau sesėms Birutei ir Dovilei – už tai, kad būdamos labai užsiėmusios, visada randa laiko pabūti, patarti, padėti. Už supratingumą ir palaikymą. Už energingumą ir šypsenas.

Dėkoju Europos skautams, kuriuos susitikome bažnyčioje. Nors nespėjau daugiau su jais pabendrauti, tas susitikimas man priminė kiek mūsų daug ir kokie mes skirtingi.

Dėkui broliui Rokui – už tai, kad pavežė.

Dėkoju sesėms Urtei ir Kotrynai, prisijungusioms prie mūsų Carito Motinos ir vaiko globos namuose – be jūsų būtų buvę kitaip.

Dėkui sesei Bernadetai – už tai, kad viską suorganizavo ir už patį skaniausią tinginį pasaulyje (aš neperdedu).

Sesės, su kuriomis sedėjome kavinukėje „Klaipėdos senamestis“ – ačiū jums už įdomius pokalbius, papasakotas istorijas ir ateities planus.

Didžiulis dėkui sesei Gintarei - už energiją, už tai kadne tik kalba, bet  ir daro. Ir už tai, kad niekada nepamiršta kitų.

Ačiū Vilniaus krašto partyrusiems skautams ir jų vadovams. Tos dainos nuostabią dieną padarė tobula.

Dėkoju broliu Martynui už tai, kad išvalė tą kriauklę.

Ir, žinoma, didelis didelis ačiū sesei Ugnei. Už visus pasikalbėjimus, arbatos puodelius, palaikymą ir daug daug kitų dalykų.

Tokiomis dienomis suprantu, kiek daug esu skolinga skautams, todėl sakau ačiū kiekvienam iš jūsų - nes esate dalis to, kas kuria laimę aplink.