Kas Naujo?

Skautų naujienos

2013-06-15

Patyręs skaute, mes žinom, ką veiksi Jubiliejinėje stovykloje!

Informacija patyrusiems skautams, dalyvaujantiems TAutinėje stovykloje.

Ei, patyręs skaute,

 

Jeigu tau yra 14 – 17 metų, Jubiliejinėje stovykloje tavęs laukia tik tau įkurta patyrusių skautų programos pėda! Programa čia vyks nuolat, tad turėsi būti budrus ir visada pasiruošęs. Be standartinės bendros programos, kurioje sužinosi viską, ką turėtų žinoti patyręs skautas ir išbandysi save ten, kur, galbūt, dar neturėjai progos, tavęs lauks patys įvairiausi nuotykiai, renginiai ir iššūkiai ne tik dienos metu, bet ir vakarais. Žodžiu, viskas vyks taip, kaip ir tikrame gyvenime, todėl ši pėda ir vadinas paprastai: IŠ-gyvenimo.

 

Tam, kad įspūdžiai būtų patys geriausi ir įsimintų ilgam, labai prašome tavęs truputėlį pasiruošti stovyklai ir atskleisime, ko jau dabar gali pradėti laukti :)

 

*Muzikos diena. Suburkit savo skiltį, draugovę, susirinkit visus įmanomus muzikos intrumentus, kuriais mokate ar nemokate groti arba pasigaminkite savo ir pasiruoškite pasirodymo programą, nes stovyklą drebins patyrusių skautų Muzikos diena! Tema laisva – galite atlikti savos kūrybos, vogtas, pasiskolintas ar perdarytas dainas, o jei nelabai išeina muzikuoti – sukurkite savo programą, kuri tiktų dūzgiančiam Jubiliejinės stovyklos prospektui :)

 

*Žaidimas “Ieškau poros” arba Kino apdovanojimų vakaras. Stovykloje neįsimylėti draudžiama! Jei jau turi porą – galėsi registruotis su ja, o jei tokios neturi – nesijaudink, mūsų pažinčių tarnyba tau padės atrasti tavo antrąją pusęJ Kas vyks? Kino apdovanojimų vakaras. Su tikrais Oskarais, tikrais dūmais ir tikrais kino personažais. Ką reikia pasiruošti? Patį puikiausią ir išradingiausią bet kokio filmo/animacinio filmuko personažo arba kino žvaigždės kostiumą. Vakaro metu rinksime karalių ir karalienę, kurių laukia ypatingas prizas. Koks, nesakysim, bet tai tikrai vyks aukščiausiame stovyklos taške :)

 

*Penktadienio laužas. Stovyklai artėjant į pabaigą, susirinksime visi kartu į tikrų tikriausią, didžiausią ir smagiausią patyrusių skautų laužą mūsų pėdoje. Po savaitės darbų ir įvairiausių išgyvenimų, tai bus lyg gaivaus oro gurkšnis. Vakaro laužo tema – “hipiai/gėlių vaikai”, tad gėlėti marškiniai, platėjančios kelnės, kasytės, apvalūs akiniai, dideli karoliai, platformos, muilo burbulai ir kiti atributai yra tiesiog neatsiejami nuo šio vakaro.  Būtinai pasiruošk, būk ryškus, pradžiugink save ir savo draugus :)

 

Na, kolkas, atrodo, tiek. Prie muzikos instrumentų, draugų, ir dviejų kostiumų nepamiršk pasiimti galingiausio spintoje esančio prožektoriaus ir pasigaląsti savo skautišką peilį, nes jų taip pat prireiks programai ir skautiškai buičiai. Tereikia pridurti, kad mes tavęs labai labai laukiame stovykloje, o visa likusi informacija apie mūsų veiklas tave pasieks jau vietoje. Būk budrus ir pasiryžęs veikti. Iki susitikimo IŠ-gyvenimo pėdoje :)

 

IŠ-gyvenimo pėdos komanda