Kas Naujo?

Skautų naujienos

2013-09-02

Laužavedžių kursai (atnaujinta 09.02)

Kaip ir buvo žadėta - laužavedžių kursai grįžta! Ar laukėte?

Skaute,

 

Praėjo vasara, o tu vis dar su nostalgija prisimeni pasisėdėjimus prie skautiškų laužų, pagauni save niūniuojant skautiškas dainas? Tau liūdna, kad kitas stovyklos laužas bus tik po keleto ilgų mėnesių? Neliūdėk, nes dar gali pašėlti skautiškame lauže, o kartu pasimokyti, kaip jį tinkamai suorganizuoti ir pravesti. Be to yra unikali galimybė sudalyvauti tarptautiniame skautiškame lauže kartu su sesėmis ir broliais iš kitų Baltijos Jūros regiono šalių.

Taigi, jei tu esi patyręs skautas arba skautų vadovas, tai ši galimybė kaip tik tau ir jau šių metų spalio 4-6 dienomis, skautų name Kaune vyks Lietuvos skautijos laužavedžių mokymai, kurių metu tu sužinosi visas laužų vedimo paslaptis, pabendrausi su bendraminčiais ir galėsi pasidalinti savo patirtimi su broliais ir sesėmis. Šeštadienio vakarą vyksiančiame Baltijos Jūros regiono skautų vadovų susitikime galėsi smagiai pabendrauti su broliais ir sesėmis iš užsienio.

Susidomėjai? Tada griebk klaviatūrą ir parašyk Savo vardą, pavardę, savo gimimo datą, kraštą, kuriame skautauji, pareigas, ir dar 1 ar 2 sakinius, kodėl norėtum spalio 4-6 būti su mumis, o parašęs siųsk elektroniniu paštu: laurinele123@gmail.com. Tavo laiškų lauksime iki rugsėjo 20 dienos.

Už mokymus atsakinga sesė Laura iš Kauno Nemuno tunto, ji tau atsakys į visus iškilusius klausimus.

 

Trumpai:

Kas: Laužavedžių kursai.

Vieta: Kauno skautų namas.

Data: spalio 4-6 dienomis.

Kaina: 30 Lt (įtraukta nakvynė, maitinimas)

 

 

 

 

LS Mokymų skyrius,

Laužavedžių kursų komanda