Kas Naujo?

Skautų naujienos

2013-03-23

Švęskime žemės valandą kartu

Globalinis atšilimas – tai viena didžiausių grėsmių, su kuria yra tekę susidurti žmonijai.

Globalinis atšilimas – tai viena didžiausių grėsmių, su kuria yra tekę susidurti žmonijai. Tik veikdami kartu mes galime tai pakeisti. Šį šeštadienį, kovo 23 dieną, 20.30 h kviečiame visus prisijungti prie akcijos Earth Hour 2013 ir kartu su milijonais žmonių visame pasaulyje 60 minučių išjungti šviesą. Taip kiekvienas iš mūsų bent truputį prisidėsime prie kovos su globaliniu atšilimu.

Ši akcija vienija milijonus žmonių iš daugiau nei 5000 miestų iš 135 skirtingų valstybių visame pasaulyje.  Nuo pat šios akcijos pradžios skautai iš Azijos, Ramiojo vandenyno regiono bei kitų pasaulio vietų aktyviai prisidėjo prie šios idėjos įgyvendinimo. Šiais metais skautų misija – įsipareigoti ilgiau, nei valandai.  Taigi, skautai visame pasaulyje pasižada sau ir kitiems savo vienetų nariams, jog ištisus metus stengsis vykdyti veiklą, kuri tausotų aplinką ir padėtų prisidėti prie kovos su globaliniu atšilimu.

Ar prisijungsi ir tu?

Net ir mažais darbais galime keisti pasaulį! Pasidalink savo mintimis, idėjomis ir patirtimi su mumis. Taip pat, čia gali rasti laikmatį iki Earth Hour 2013 akcijos pradžios ir daugybe kitos naudingos informacijos: http://www.earthhour.org/

 

Komunikacijos skyriaus informacija