Kas Naujo?

Skautų naujienos

2012-12-22

Estijos tautinė stovykla "The World Begins Within"

Estijos skautai kviečia į tautinę stovyklą!

Lietuva, Latvija, ESTIJA!

 

Kol visi pasinėrę į mokslus, darbus ar bent purias sniego kalvas, mūsų kaimynai estai nesnaudžia ir su didžiausiu džiugesiu praneša apie ateinančios vasaros linksmybes!

Liepos 13-20 dienomis mūsų Baltijos broliai kviečia patirti nepamirštamą nuotykį bei su savo vienetu atvykti į Estijos tautinę stovyklą, kuri vyks egzotiškos Estijos gamtos apsuptyje, Tagametsos kaimelyje.

Jeigu žvarbus vėjas dar neužpustė Tavo nuotykių troškimo ir kelionių nuotaikos, planuokis vasarą jau DABAR. Jeigu tau  tarp šešiolikos ir septyniolikos  - kabink į parankę mylimą vadovą ar vadovę ir pasiūlyk keliauti nuotykio link kartu. Jeigu tau – aštuoniolika ir daugiau – esi laukiamas ir be lydinčio asmens.

Pirmasis registracijos etapas vyksta iki Gruodžio 31 d. ir spėjęs užsiregistruoti per šį laikotarpį už aštuonių dienų stovyklą užsienio šalyje mokėsi tik  100 eurų (350lt). Sekančių registracijos etapų ir kainų lentelė:

 

Registracijos laikas

Kaina

2013 m. Sausio 1 – Kovo 31

120 eurų  // 415 lt

2013 m. Balandžio 1 – Balandžio 30

170 eurų // 590 lt

 

Stovykloje labai laukiami ir pilnamečiai, kurie prisidėtų prie stovyklos programos vykdymo ir bendrosios nuotaikos. Jie kviečiami susimokėti bet kuriuo metu ir tik 80 eurų (280lt).

Į stovyklos kainą neįeina kelionė į/iš stovyklos bei būtinasis kelionės draudimas.

Susidomėjai? Išdrįsai? Pasiryžai? Daugiau informacijos jau gretu metu bus stovyklos puslapyje.

 

Dėl registracijos ir stovyklos vadovai gali teirautis el. paštu international@skautai.lt

 

 

 

Morta Strazdaitė, Užsienio Ryšių Skyrius