Kas Naujo?

Skautų naujienos

2013-01-14

Vadove, ar nori važiuoti į Jubiliejinę stovyklą nemokamai? (pratęsta iki 01-31)

Jubiliejinė stovykla – tai įspūdingas renginys, kurio jau dabar laukia visos Lietuvos skautai. Jaunenieji planuoja, kaip susitiks su seniai nematytais draugais, o ką stovykla žada vadovams?

Dėmesio, akcija, skirta vadovams, norintiems nemokamai važiuoti į Jubiliejinę stovyklą, pratęsiama iki sausio 31 dienos

Jubiliejinė stovykla – tai įspūdingas reginys, kurio jau dabar laukia visos Lietuvos skautai. Jaunenieji planuoja, kaip susitiks su seniai nematytais draugais, o ką stovykla žada vadovams?

-          Tautinės – Jubiliejinės stovyklos vyksta kas penkerius metus, todėl kaskart dalyvaujant jos būna savaip skirtingos.

-          Tai galimybė stovyklauti su 2000 skautų iš visos Lietuvos ir įvairių užsienio šalių: nuo Latvijos iki Australijos.

-          2013 m. vyksianti Jubiliejinė stovykla bus skirta paminėti skautavimo Lietuvoje 95-mečiui. Argi ne puikus būdas švęsti gimtadienį?

-          Ši stovykla yra pirmoji, kurią organizuoja net 8 skautiškos organizacijos. Taigi patirtis programoje, kuria galima dalintis – labai plati.

-          Visų susirinkusių vadovų ir savanorių vakarais lauks speciali programa, kurią jau dabar atsakingai ruošia suaugusiųjų pastovyklės guru.

Norėtumėt važiuoti, tačiau manote, kad stovykla per brangi?  Turime išeitį! Pirmieji 50 vadovų, užsiregistravusių į Jubiliejinę stovyklą keliaus nemokamai!

Tau reikia:

-          Būti bent 18-kos metų amžiaus Lietuvos skautijos nariu.

-          Surinkti 15 vaikų grupę, kuri norėtų dalyauti stovykloje ir ją užregistruoti* iki sausio 31 d. Plačiau apie registraciją čia: http://www.skautai.lt/index/article/id/1371

-          Grupės sąrašą, įskaitant vadovą ir mokėjimo patvirtinimą, atsiųsti sesei Ievai el. p. Ieva.zilinskiene23@gmail.com

-          Ruoštis stovyklai.

*Pastaba. Vadovas, užregistravęs grupę, turės gyventi su ja visą savaitę ir kitų savanorystės stovykloje darbų apsiimti negalės.

Iki Jubiliejinės stovyklos liko 213 dienų.

Susitikim!