Kas Naujo?

Skautų naujienos

2012-08-18

Iki naujojo sezono liko...

liko...

 

14

13

12

11

10

9

8

7

6

5

4

3

2

1

...

Po 14 dienų, rugsėjo pirmąją, skautatinklis, kaip jau įprasta, švęs gimtadienį ir pradės naują sezoną!

Turime paruošę visokiausių staigmenų, naujienų, džiaugsmų ir kitokių įdomybių. Būkite budrūs – artimiausiu metu pristatysime didžiąją jų dalį, todėl greitesni ir gudresni galės visas naujienas sužinoti pirmieji, o gal net ir šį tą laimėti ar būti kitaip įvertinti (juk rugsėjo 1-ą reikės naujo mėnesio skauto, pavyzdžiui).

Šiandien turiu jums duoti užuominą apie vieną iš mažų gražių pokyčių, bet gal ir patys atspėsit: koks vienas dalykas atsinaujins (atsiras) skautatinklio išvaizdoje? Spėliokite komentaruose, o po kurio laiko parodysime atsakymą.

Dar apie naujojo sezono pradžią:

-          Jei atvažiuosit į sąskrydį, gausit dovanų šį bei tą vertingo jūsų lentynoms;

-          Taip pat sąskrydyje bus dar bent viena akcija atrakcija susijusi su naujuoju sezonu;

-          Renkamės, kur daryti rugsėjo pirmosios vakarėlį: Vilniuje, Kaune, o gal... jūsų krašte? Mums reikia bent dešimties brolių ir sesių komandos, kuri padėtų įgyvendinti vieną sumanymą, gero interneto ir, jei labai toli nuo Vilniaus – vietos nakvynei. Kas nori būti šventės šeimininkais?! Kreipkitės asmeniškai į mane/Laimą kuo greičiau :)

-          Mes su Laima susiorganizavom trečią komandos narį, turėsim broliško kvapo biškį. Bet kaip visada, skautatinkliui reikės daug laisvai skrajojančių straipsnių autorių – būkit žmonės, per metus visi padovanokit bent po vieną straipsnį!

Skaičiuokim dienas iki rudens kartu,

Jorė ir Laima