Kas Naujo?

Skautų naujienos

2012-06-26

Kaip užsisakyti skautišką uniformą?

Tikrą skautę iš visos minios visų pirma pastebėsi iš jos sutvarkytos uniformos. Tikrą skautą – taip pat. Kolkas Lietuvos skautija suteikia galimybę įsigyti skautiškus marškinius, kelnes ir sijonus.

 

Geriausios naujienos, tai pamirštos senos!

Taigi darkart rašome apie skautiškus marškinius, kelnes, sijonus ir kitą skautišką atributiką.

Tikrą skautę iš visos minios visų pirma pastebėsi iš jos sutvarkytos uniformos. Tikrą skautą – taip pat. Kolkas Lietuvos skautija suteikia galimybę įsigyti skautiškus marškinius, kelnes ir sijonus.

Ką reikia daryti norint užsisakyti skautišką uniformą?

-        Visų pirma reikia išsimatuoti savo ūgį, juosmens ir krūtinės apimtis. Sijonams ir kelnėms reikia išsimatuoti ūgį, juosmens ir klubų apimtis.

-        Uniformos dydžio parinkimo gide pasirinkti tavo matmenis atitinkančius parametrus.

-        Įrašyti juos uniformų užsakymo lape.

 

-        Atiduoti užsakymo lapą ir grynus pinigus iš anksto susitarus su broliu sk.v. Jaronimu adresu skautiska.atributika@gmail.com. (tai galima padaryti Vilniuje ir Kaune, pinigus pervesti į banko sąskaitą už skautiškas uniformas galimybės nėra).

Smulkesnę informaciją rasite uniformos dydžio nustatymo, užsakymo lapuose ir skautiškos atributikos projekte skautatinklyje. 

Gražią uniformą reikia papuošti Lietuvos skautijos PSJ organizacijos ir vietovardžio emblemomis, Lelijėle, metinėmis žvaigždutėmis, patyrimo laipsnių ženklais, stovyklų ir žygių emblemomis...

Ką reikia daryti, jei noriu užsisakyti skautiškos atributikos?

-         Užpildyti atributikos užsakymo lapą.

-        Jį atsiųsti į skautiska.atributika@gmail.com

-        Gauti patvirtinimą, jog visa reikiama atributika yra sandelyje.

-        Susitarti dėl apmokėjimo ir pristatymo sąlygų. (Siuntų pagalba atributika už papildomą mokestį siunčiama po visą Lietuvą).

Ką reikia daryti, norint užsisakyti pagaminti emblemas, metalinius ženkliukus pagal užsakymą kraštui, stovyklai, žygiui, tuntui?

Į skautiska.atributika@gmail.com atsiųsti laišką su emblemos maketu, matmenimis, pageidaujamu kiekiu, ar norite austos, ar išsiuvinėtos, ar norite apsiūtų ar lazeriu išpjautų emblemos kraštų. Tuomet viską suderinsime individualiai.

Atributikos žmogus sk.v. Jaronimas