Kas Naujo?

Skautų naujienos

2012-05-24

Jubiliejinės stovyklos naujienos

Jubiliejinės stovyklos štabas ir vadovai rinkosi Telšiuose

 

 

            Broliukai ir sesutės, visi jau užuodžiame vasarą, atostogų ir stovyklų laiką. Visuose vienetuose planuojamos stovyklos nustatinėjamos datos, tikrinamas inventorius. Pavasaris pats geriausias metas ruoštis, nes jau jauti visu kailiu, kad stovykla čia pat.

            Taip ir Jubiliejinės stovyklos „Gėrio pėdomis...“ štabas jau ruošiasi į stovyklą, tiesa, kadangi stovykla truputėlį didesnė, ruoštis jai pradėjome metais anksčiau anksčiau. Tikriausiai visiems smalsu sužinoti, kas gero buvo nuspręsta posėdyje vykusiame šį savaitgalį, taigi nedelsniant pradedame.

            Kuo toliau, tuo labiau pasigirsta gandų, kad labai mažai informacijos apie šią stovyklą, taigi primename, kad jau kuris laikas veikia puslpalis Facebook socialiniame tinkle: http://www.facebook.com/LTskautuJubiliejine, o nuo birželio 1-osios jau galėsite pamatyti ir stovyklos puslapį, jame bus galimybė susipažinti su stovyklos štabu, sužinoti naujienas, pažiūrėti nuotraukas, taip pat užduoti rūpimus klausimus. Sekite informaciją, labiausiai tikėtina, kad pirmiausia ji pasirodys būtent Facebook‘e.

            Dar viena gera žinnia būsimiems stovyklautojams – registracija prasidės šių metų liepos 6 d., likus lygiai metams iki stovyklos pradžios, taigi tikimės, kad per metus laiko vykdėte projektus ir dabar sukaupę vienetuose pinigėlių registruositės didžiausiam kitų metų nuotykiui. Registracija tęsis visus metus tokiais etapais iki 2013.02.28 kaina 300 lt, iki 03.31 - 350 lt., iki 04.30 – 400 lt., nuo 06.01 - 450 lt. Savanoriams kaina prasideda nuo 150 lt ir auga atitinkamai 50 lt tais pačiais periodais. Taigi skautas taupus ir registruojasi kuo anksčiau.

            Dar viena gera žinia stovyklautojams: buvo suskirstytos teritorijos, kas kur ir kodėl, žemėlapiuką su nuorodomis pridedame, galite pasižiūrėti. Visi liks patenkinti, tokių gerų vietų tikriausiai jau seniai nesate matę. Visiems užteks ir pievos ir miško ir vandens.

            Telšiai jau laukia mūsų, patys išbandėm svetingas Masčio ežero pakrantes, gyventi tikrai galima kuo puikiausiai ir kuo patogiausiai, o jei norite sužinoti apie stovyklą daugiau, pasikvieskite štabo narius į savo stovyklą arba sueigą. Jie tikrai pasiryžę atvažiuoti ir atsakyti į visus iškilusius klausimus gyvai.

 

Budėkite!

 

 

Jubiliejinės stovyklos "Gėrio pėdomis...“ viešųjų ryšių draugovės informacija.