Kas Naujo?

Skautų naujienos

2012-03-26

Renkami savanoriai "Darom 2012" akcijai

Nepatinka dabartinis visuomenės požiūris į gamtą ir ekologiją? Neramina globalinės problemos ir Motinos Žemelės spartus niokojimas? Esi bendraujantis, kūrybingas, optimistiškas, pozityvus, atsakingas ir aktyvus ŽMOGUS? Savyje randi kažką panašaus? SAUGOKIME GAMTĄ KARTU

 

Renkami savanoriai "Darom 2012" akcijai

Prieš ketverius metus keli jauni entuziastai “Darom” akcijos idėją pasiskolino iš kaimynų estų ir atvežė į Lietuvą. Šiuo metu ji labiausiai žavi tuo, kad tvarkymasis – tai ne tik būdas gražinti šalį, bet ir suburti bei vienyti jos žmones. Savanorių organizacijoje vyrauja nuostata, kad švarinimasis – tai pašalinis poveikis. Pagrindinis “Darom” tikslas yra daryti teigiamą poveikį Lietuvos visuomenei visose įmanomose srityse. “Darom” siekia stiprinti bendruomenių tarpusavio ryšius, organizuodama akcijas ir renginius, kurie įtraukia didelę dalį vietinės bendruomenės ir reikalauja didelio jos pačios organizacinio indėlio gamtos saugojime.

Nepatinka dabartinis visuomenės požiūris į gamtą ir ekologiją? Neramina globalinės problemos ir Motinos Žemelės spartus niokojimas? Esi bendraujantis, kūrybingas, optimistiškas, pozityvus, atsakingas ir aktyvus ŽMOGUS? Savyje randi kažką panašaus? Rašyk mums į hr@mesdarom.lt , prisijunk prie bendraminčių ir tapk mūsų organizacijos dalimi. Taip pat labai džiaugsimes jei tiesiog užsiregistruosi www.mesdarom.lt kaip dalyvis ir balandžio 21 dieną būsi su mumis kartu. Saugokime gamtą kartu : )

 

Mūsų organizacija Tau suteiks galimybę tobulėt ir išreikšti save ne vienoje srityje:

1.Koordinatorių tinklas

Suburia vieningą komandą, kuri ieško koordinatorių Lietuvos miestuose, apskrityse, rajonuose ir netgi mokyklose.

2. Organizacijos ir institucijos

Bendrauja su tokiomis organizacijomis kaip: ministerijos, moksleivių ir studentų organizacijos, saugomų teritorijų institucijos, seniūnijų, savivaldybių sąjungos, klubai, asociacijos ir pan.

3. Viešieji ryšiai

Skleidžia žinią apie mus, mūsų veiklą bendradarbiaujant su žiniasklaida, organizuojant spaudos konferencijas, bei kuriant reklamines kampanijas.

4. Rėmėjai

Ieško potencialių partnerių, pristatinėja projektus bei rengia sutartis ir jų įgyvendinimą.

5. Logistika

Planuoja, įgyvendina ir kontroliuoja atliekų srautų organizavimą, transportavimą.

6. Žmogiškieji ištekliai

Ieško naujų savanorių, rengia jų apmokymus, suteikia informaciją bei konsultacijas, organizuoja renginius  bei užtikrina gerą nuotaiką.

7. Tarptautiniai ryšiai

Bendradarbiauja su užsienio partneriais bei rengia ir įgyvendina tarptautinius projektus.

Prisijungęs prie mūsų  gausi daug unikalios, plačios ir naudingos patirties, kuri pravers tolimesniame tavo gyvenime ir karjeroje. Prisidėsi  prie visuomenei aktualaus ir naudingo ekologinio įvykio, sąmoningumo ir bendruomeniškumo skatinimo

Vieningai už švarią aplinką!

www.mesdarom.lt